Zelfstandige periode dr vd Wal in huisartsenpraktijk Warffum
Welkom op onze website

Terug naar overzicht

Zelfstandige periode dr vd Wal / afwezigheid dr van Lune

Zoals bij u bekend leidt dr van Lune nieuwe huisartsen op (momenteel dr vd Wal). Het opleiden van nieuwe huisartsen is essentieel om het hoofd te bieden aan het huidige tekort aan huisartsen, de kwaliteit van de zorg te handhaven en te verbeteren, en ervoor te zorgen dat alle patiënten toegang hebben tot de zorg die ze nodig hebben. Zie ook het recent artikel in het Dagblad van het Noorden : https://dvhn.nl/groningen/Genoeg-huisartsen-toch-een-tekort-29051438.html.

Wij willen u informeren dat Dr. Van der Wal, huisarts in opleiding, haar zelfstandige periode zal hebben van 3 juni tot en met 14 juni. Gedurende deze periode zal zij zelfstandig werken, zonder directe supervisie van Dr. Van Lune, die bewust afwezig zal zijn.

Tijdens deze zelfstandige periode krijgt Dr. Van der Wal de kans om haar vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen door zelfstandig patiënten te zien en beslissingen te nemen. Uiteraard is er altijd een ervaren arts beschikbaar voor overleg indien nodig.

Wij vragen om uw begrip en medewerking tijdens deze periode. Mocht u vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de praktijk.

Publicatiedatum: 29-05-2024