Een Eervol Pensioen voor Nella: Onze Onmisbare Steunpilaar – Huisartsenpraktijk Warffum – Warffum
Welkom op onze website

Beste patiënten, De vakantieperiode is aangebroken en ook doktersassistentes, praktijkverpleegkundigen en huisartsen zullen de komende tijd vakantie hebben. Hierdoor hebben we momenteel te maken met een beperkte personele bezetting. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar het kan voorkomen dat de wachttijden iets langer zijn dan u van ons gewend ben

Huisartsenpraktijk Warffum Oosterstraat 12 9989 AD Warffum

Terug naar overzicht

Een Eervol Pensioen voor Nella: Onze Onmisbare Steunpilaar

Na 43 jaar toewijding, wijsheid en onvergelijkbare inzet kondigen we met een mengeling van vreugde en verdriet het welverdiende pensioen aan van onze geliefde assistente, Nella.
Nella is niet zomaar een assistente; ze is het kloppende hart van onze praktijk geweest. Met een schat aan ervaring en kennis heeft ze een onschatbare bijdrage geleverd aan het welzijn van onze patiënten. Haar vriendelijke glimlach, geruststellende woorden en onvermoeibare inzet hebben vele generaties patiënten door hun medische reis geleid.
Het is geen overdrijving om te zeggen dat Nella onmisbaar is. Ze kent de geschiedenis van elke patiënt en begrijpt de nuances van onze praktijk. Aanvankelijk bij dr Smits als apothekersassistente, later bij dr Meijer en dr van Lune waarbij het werk als doktersassistente meer op de voorgrond stond.

Op woensdag 10 april zal Nella voor het laatst werken, u kunt die dag afscheid van haar nemen. Heeft u leuke herinneringen of anekdotes laat dit dan achter op een A4 zodat we dit voor Nella kunnen verzamelen.

Terwijl we Nella uitzwaaien in de wereld van welverdiend pensioen, realiseren we ons dat het moeilijk zal zijn om haar te vervangen. Haar bijdrage aan ons team is onschatbaar en haar lege stoel zal moeilijk te vullen zijn. Maar we gunnen haar deze nieuwe fase van het leven van harte en wensen haar eindeloos geluk, gezondheid en vreugde toe.
Laten we samen herinneringen delen, anekdotes ophalen en Nella bedanken voor de vele jaren van buitengewone toewijding. We zullen je missen, Nella, en we zijn dankbaar voor de  erfenis die je hebt achtergelaten. Geniet straks van je pensioen samen met Fokko – je hebt het verdiend!

Publicatiedatum: 20-02-2024