Over ons – Huisartsenpraktijk Warffum – Warffum
Welkom op onze website

Beste patiënten, De vakantieperiode is aangebroken en ook doktersassistentes, praktijkverpleegkundigen en huisartsen zullen de komende tijd vakantie hebben. Hierdoor hebben we momenteel te maken met een beperkte personele bezetting. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar het kan voorkomen dat de wachttijden iets langer zijn dan u van ons gewend ben

Huisartsenpraktijk Warffum Oosterstraat 12 9989 AD Warffum

Over ons

De doktersassistente

De doktersassistentes hebben verschillende taken. Ze vragen uw klachten uit en plannen zo de afspraken in. Ze herkennen alarmsignalen en geven adviezen over vaak voorkomende klachten. Ook doen zij verschillende medische handelingen, bijvoorbeeld het uitspuiten van oren, het geven van injecties en het verwijderen van hechtingen. Hiernaast houden ze spreekuren voor bijvoorbeeld afname van uitstrijkjes, wrattenbehandeling en controle van uw bloeddruk. Wilt u met een van onze assistentes overleggen, bijvoorbeeld over de uitslag van een onderzoek, dan kunt u het beste ‘s middags bellen. In de middag is het vaak wat rustiger.

Praktijkondersteuners voor chronische zorg

Senta Smedema, Nasja Arends en Myriam Switynk begeleiden patiënten met suikerziekte, astma en COPD, boezemfibrilleren en hart- en vaatziekten.  Daarnaast kunnen ze helpen om te stoppen met roken.

Praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ), Ilse Verloove (Ilse is herstellende na een ongeluk; ze wordt tijdelijk gedeeltelijk vervangen door Peter Plas tot 1 juni) kan op verzoek van de huisartsen patiënten met psychische klachten ondersteunen.

Ondersteuner Jeugd en Gezin

Kyra Bosscher is orthopedagoog en  kan helpen bij vragen bij opvoeding en gedrag bij jongeren op verwijzing van de huisarts. Zij is ook werkzaam voor de huisartsenpraktijken in Usquert en Eenrum.

Huisarts in opleiding

In de praktijk werken ook artsen die de huisartsenopleiding volgen. Zij zijn afgestudeerd basisarts. Hij/zij is er voor een jaar en doet zelfstandig spreekuur onder begeleiding van huisartsen. Zij controleren iedere dag wat de huisarts in opleiding allemaal gedaan heeft. De huisarts in opleiding volgt ook 1 dag per week nascholing op de Huisartsenopleiding Groningen.