Samenwerking – Huisartsenpraktijk Warffum – Warffum
Welkom op onze website

Samenwerking

Apotheek Winsum

Of u nu snel een recept haalt of een uitgebreid advies wilt: het team van Apotheek Winsum staat altijd voor u klaar. De apotheker zorgt voor een optimale medicatiebewaking en heeft, wanneer nodig, rechtstreeks overleg met uw huisarts of andere zorgverleners. Dat geeft een veilig gevoel.

De apotheek biedt onze patiënten een Herhaalservice aan. Dit houdt in dat chronische medicatie door ons herhaald wordt en voor u klaarligt als uw tabletten bijna op zijn. We zorgen ervoor dat al uw medicijnen tegelijk op zijn, zodat u alles in 1 keer op kunt halen. De recepten vragen we voor u aan bij uw huisarts.

Apotheek Winsum is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Het inloopspreekuur bij de apotheker is elke maandag van 11:00 tot 12:00.

Apotheek Winsum – Baflo beschikt  over meerdere uitdeelposten. Hierdoor hoeft u niet ver te rijden om uw medicijnen te krijgen. In het gezondheidscentrum Warffum bevindt zich een uitdeelpost. Medicatie kan in de middag worden opgehaald tussen 13.00 en 17.00.

U kunt uw bestelde medicijnen ook laten plaatsen in een kluisje in Warffum. Deze medicijnen kunt u dan 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen.

Apotheek Eemsmond

Apotheek Eemsmond is gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Ambachtsschoolstraat in Uithuizen. In 2008 is de apotheek in het gezondheidscentrum geopend en deze beschikt over een ruim zelfzorgassortiment, medicijnkluisjes en een spreekkamer voor een persoonlijk gesprek. U kunt bij hen terecht voor medicijnen of hulpmiddelen en zelfzorgadvies. Voor het overzicht van onze services klikt u hier. Naast het gezondheidscentrum is voldoende parkeergelegenheid (gratis) en de apotheek is rolstoeltoegankelijk.

     Fysiotherapie Aan ’t Wad

In ons gezondheidscentrum kan u een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van praktijk Fysiotherapie Aan ’t Wad.

Door de korte lijnen binnen ons gezondheidscentrum hebben we laagdrempelig overleg waardoor betere zorg voor u.
Tegenwoordig heeft u geen verwijzing meer nodig als u de fysiotherapeut wilt bezoeken.

De vergoeding is afhankelijk van uw klachten, de manierwaarop u verzekerd bent en van uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met de afdeling Fysiotherapie (0595) 42 45 86

of via www.fysioaantwad.nl

Buurtzorg Hogeland

Buurtzorg onderscheidt zich van andere thuiszorgorganisaties door hun manier van werken. Men kan ons vergelijken met de “oude wijkzuster” die is teruggekeerd in de wijk. Door in een klein team te werken wordt een goede vertrouwensrelatie opgebouwd, met als doel: het bieden van een optimale kwaliteit van zorg.

Het team is actief in Baflo, Breede, Den Andel, Rasquert, Rottum, Saaxumhuizen, Middelstum, Tinallinge, Usquert en Warffum.

Diëtistenpraktijk RoMe

 

Voor een persoonlijk en deskundig voedingsadvies kunt u terecht bij diëtistenpraktijk RoMe. De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. U kunt terecht voor een passend en persoonlijk advies.

U krijgt altijd een advies op maat. Ieder mens is anders en dat vraagt om een persoonlijk plan. Lukt het even niet, dan kunt u contact opnemen. Bent u een ‘emotie-eter’ of een ‘Bourgondiër’, vindt u het moeilijk gezond te eten of goede keuzes te maken? Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden en kansen om uw motivatie om te zetten in een actieplan!

GHC | Huisartsen Coöperatie voor Groningen en Noord-Drenthe Groninger Huisartsen Coöperatie

 

De Groninger Huisartsen Coöperatie ontwikkelt, contracteert en regelt de zorg voor chronisch zieken en ouderen in de provincie Groningen en Noord-Drenthe. Zorgverleners, waaronder uw huisarts, werken met elkaar samen om deze zorg aan te bieden. Dit gebeurt in de vorm van zorgprogramma’s, zoals Diabetes Mellitus type 2, CVRM en Astma. Ook ondersteunt de GHC huisartsen door zorg op een vernieuwende manier te organiseren. Zo is de zorg zo goed mogelijk voor u opgezet. Dichtbij huis als het kan, verder weg als het moet.

Mensenwerk Hogeland

Iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 houdt Mensenwerk Hogeland een inloopspreekuur in onze praktijk.